Pizzabezorger raakt gewond bij ongeval op Pleiadenlaan

Groningen – Een scooterrijder is zondagavond gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Pleiadenlaan in Groningen. Het verkeersongeval gebeurde rond de klok van zeven uur. Een scooterrijder botste achterop een personenauto toen deze moest afremmen. Meerdere automobilisten moesten afremmen omdat iemand wilde inparkeren, de scooterrijder zag dit te laat en botste achterop een personenauto. De gewonde scooterrijder werd door medewerkers van de ambulancedienst gestabiliseerd en met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De politie bracht het ongeval in kaart en leidde het verkeer in goede banen. Vanwege het ongeval was de Pleiadenlaan tijdelijk afgesloten voor het verkeer vanaf Vinkhuizen richting het Winkelcentrum Paddepoel. Beide voertuigen raakten dusdanig beschadigd dat deze weggesleept moesten worden door een bergingsbedrijf.

 

Beeld: GroningsNieuws.nl