Hulpdiensten rukken uit voor brand in woning aan Schuitendiep

Groningen – Zaterdagmiddag werden de hulpdiensten massaal gealarmeerd voor een melding van een woningbrand aan het Schuitendiep in de binnenstad van Groningen. De brandmelding kwam tegen half drie bij de meldkamer binnen waarop twee tankautospuiten en een hoogwerker ter plaatse werden gestuurd. Al vrij snel na de eerste melding werd er door de meldkamer opgeschaald naar het sein ‘Middel brand’. Bij aankomst zijn brandweerlieden meteen het desbetreffende pand binnengegaan om een verkenning uit te voeten en de brandhaard te lokaliseren. Al vrij snel was de brand in het pand onder controle en kon de brandweer beginnen met het ventileren van het pand. Wat er precies in de brand heeft gestaan is vooralsnog onduidelijk. Ook is het niet bekend of er bij de brand iemand gewond is geraakt.

 

Beeld: GroningsNieuws.nl