Motorrijdster gewond na botsing met automobilist

Groningen – Een motorrijdster is zondagmiddag gewond geraakt na een botsing met een automobilist. Het ongeval vond plaats op de Europaweg in de stad Groningen. Door nog onbekende oorzaak kwamen de motorrijdster en automobilist met elkaar in botsing. De motorrijdster kwam hierbij lelijk ten val. Politie en meerdere ambulances kwamen ter plekke bij het ongeval. Medewerkers van de ambulancedienst hebben het slachtoffer ter plekke gestabiliseerd , waarna zij voor verdere behandeling is overgebracht naar het UMCG. Agenten van Team Verkeer hebben onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Door het ongeval waren enkele rijstroken afgesloten voor het verkeer. Een berger heeft de zwaar beschadigde auto en motor geborgen.

 

Beeld: GroningsNieuws.nl