Ongeval met meerdere voertuigen bij Overwinningsplein

Groningen – Op het Overwinningsplein in Groningen heeft maandagmiddag Een botsing plaatsgevonden tussen meerdere auto’s. Dit ongeval gebeurde rond 17.30 uur. Wonder boven wonder raakte er geen mensen gewond bij het ongeval, maar was er wel sprake van forse schade. De politie, de brandweer en de ambulancedienst zijn met spoed ter plaatse gekomen en hebben alle bestuurders voor de zekerheid toch even gecontroleerd. Na de medische check, hoefde er uiteindelijk niemand mee naar het ziekenhuis. Omdat de politie standaard het protocol ‘botsen is blazen’ aanhoudt, moesten alle automobilisten die betrokken waren een blaastest afleggen. Geen van de bestuurders had alcohol gebruikt. Door het ongeval, en de afhandeling daarvan, werd het Overwinningsplein tijdelijk afgesloten voor verkeer. De beide voertuigen zijn door een sleepdienst meegenomen. De politie maakt rapport op van het ongeval.

 

Beeld: Raymond Bos / GroningsNieuws.nl