Fietser gewond na aanrijding met automobilist

Groningen – Een fietser is maandag halverwege de middag gewond geraakt na een aanrijding met een automobilist. Door vermoedelijk een voorrangsfout schepte de automobilist de fietser. Het slachtoffer kwam na de aanrijding lelijk ten val. Passanten welk het ongeval zagen gebeuren boden in afwachting van de hulpdiensten EHBO en beschermden middels paraplu’s het slachtoffer tegen de harde regenval. Toen hulpverleners eenmaal ter plekke waren , heeft het ambulancepersoneel het slachtoffer gestabiliseerd , waarna deze met divers letsel naar het ziekenhuis is gebracht. Door het ongeval was één gedeelte van de Prinsesseweg afgesloten voor het verkeer. Agenten van Team Verkeer hebben rapport op gemaakt van het ongeval.

 

Beeld: Raymond Bos / GroningsNieuws.nl