Automobilist eindigt in de sloot; politie neemt rijbewijs in

Hoogkerk – De bestuurder van een personenauto is vrijdagavond aangehouden na eenzijdig ongeval op de Johan van Zwedenlaan in Hoogkerk. Door nog onbekende oorzaak verloor de automobilist de macht over het stuur, schoot over de middenberm en eindigde in een sloot. Politie brandweer en ambulance dienst werden ter plaatse gestuurd. Het slachtoffer is de hulpverleners uit het voertuig gehaald maar na deze gecontroleerd is op letsel. Echter hiervan bleek geen sprake. De automobilist moest in kader van het motto botsen is blazen, een blaastest afleggen. Hier blijft hij een dermate indicatie dat hij is aangehouden en is overgebracht naar het politiebureau.

 

De politie heeft laten weten dat de rijbewijs van de automobilist is ingevorderd, maar treedt niet in verdere details naar buiten. Een Berger heeft de zwaar beschadigde auto afgesleept. Het verkeer ondervond enige Hinder van het ongeval.

 

Beeld: GroningsNieuws.nl