Politie, douane en belastingdienst houden controle bij nachtwinkels in Groningen

Groningen – De politie heeft gisteren, donderdag 21 april 2022, een controle gehouden bij diverse nachtwinkels in Groningen. Bij deze controle sloten de Gemeente, douane en de belastingdienst ook aan. Intotaal zijn er negen zaken gecontroleerd. Tijdens deze zogeheten intergrale controle werden bezoekers buiten de winkel gehouden en ging de winkel even dicht. Het doel van deze controle was het controleren of er sprake was van ondermijnende activiteiten bij de zaken. Voor zover bekend was daarvan geen sprake, maar kwamen er wel andere misstanden aan het licht, meldt dagblad van het Noorden. Zo zou er vijf kilo tabak zijn gevonden, werd er sterke drank aangeboden en werden er te veel cilinders lachgas aangetroffen (zestig in plaats van vijfentwintig).

 

Beeld: Raymond Bos / GroningsNieuws.nl