Taxichauffeur aangehouden bij ongeval op N360

Groningen – Bij een aanrijding op de Rijksweg N360 in Groningen is in de nacht van vrijdag op zaterdag een taxichauffeur aangehouden.Het ongeval vond plaats bij het kruispunt met de afrit van de N46. Door nog onbekende oorzaak kwamen de twee voertuigen met elkaar in botsing. De politie was vlot ter plekke bij het ongeval. Agenten controleerden bij aankomst de inzittenden op letsel. Hiervan bleek echter geen sprake, en een ambulance was daarom ook niet nodig. Agenten regelden in afwachting van een berger het verkeer om de ongeval locatie heen. Omdat agenten vermoedens hadden dat één van de partijen onder invloed reed van alcohol of drugs , werd er bij beide partijen een alcohol en drugstest afgenomen. Deze test bleek bij de taxichauffeur dan ook positief aan te slaan. Hij werd daarop aangehouden op basis van het rijden onder invloed. Waarop hij exact positief testte is nog niet bekend.

 

Een berger heeft de zwaar beschadigde Skoda afgesleept , de Tesla werd opgehaald door een andere bestuurder.

 

Beeld: GroningsNieuws.nl