Gewonde na aanrijding met vrachtwagen op A7

ZUIDBROEK –  Op dinsdagmiddag is een automobilist achter op een vrachtwagen gereden op de A7 vanaf Zuidbroek in de richting van Sappemeer. De bestuurder van de personenauto reed door nog onbekende reden achter op de vrachtwagen van een firma uit Spijk. De personenauto liep hierbij zware schade op, de trailer van de vrachtwagen heeft slechts lichte schade op de achterbumper. De bestuurder en passagier van de personenauto wordt op dit moment gecontroleerd door het personeel van een opgeroepen ambulance. Er ontstaat een file welke op dit moment tot aan het knooppunt Zuidbroek rekt. Een berger heeft de zwaarbeschadigde auto afgesleept.

Door: Joshua Westerhof / Groningsnieuws.nl & Tekst Dennis Venema

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl