Fietsster aangereden door automobilist; hondje na aanrijding vermist

Groningen – Op de Smirnoffstraat kruising Van der Hoopstraat heeft woensdagavond een ongeval plaatsgevonden tussen een automobilist en een fietsster. De fietsster raakte hierbij licht gewond. Door vermoedelijk een voorrangsfout kwamen de twee partijen met elkaar in botsing. Politie en ambulancedienst waren snel ter plekke. Medewerkers van de ambulancedienst hebben de gewonde fietsster ter plekke behandeld , waarna zij zelfstandig haar weg kon vervolgen.

 

Burgernet ingezet

Een hondje welk in het bijzijn van de fietsster was , ging er direct na het ongeval er vandoor. De politie besloot hierop burgernet in te zetten , in de hoop het hondje te vinden. Rond 22:00 uur werd de burgernetactie stopgezet. Maar van het hondje ontbreekt ieder spoor. Het hondje ziet er uit als volgt; genaamd Bailey, jack russel bruin van kleur met een roze tuigje. Mensen die het hondje gezien hebben óf weten waar het hondje verblijft worden verzocht contact op te nemen met de politie via: 0900 88 44.

 

Beeld: GroningsNieuws.nl