Tien jaar cel en tbs met dwangverpleging geëist voor moord op Dinant Paré

Groningen – Het Openbaar Ministerie (OM) heeft vandaag (maandag 11 april 2022) tien jaar cel  en tbs met dwangverpleging geëist tegen de 24 jarige Bart J.Bart J word er van verdacht op 6 juni 2021 de 14 jarige Dinant Paré met meerdere messteken om het leven te hebben gebracht in een supermarkt. Daarnaast word Bart J verdacht van een poging tot moord , op een gevangenismedewerker.

 

Paré was op de bewuste dag samen met een vriend in de des betreffende supermarkt toen de verdachte , Bart J , de supermarkt in liep en meerdere malen op hem in stak. Ondanks de inzet van vele hulpdiensten overleed de 14 jarige Dinant Paré ter plekke aan zijn verwondingen.

 

Verdachte Bart J werd enkele minuten na het steekincident in de stad Groningen aangehouden.

 

De rechtbank doet op op maandag 16 mei uitspraak in deze zaak.

 

Beeld: Archief GroningsNieuws