Overleden persoon in woning aangetroffen; arrestatieteam ingezet

Appingedam – In een woning aan de Broerstraat in Appingedam is maandagavond het lichaam van een overleden persoon aangetroffen. Dat meld de politie. Rond 19:30 uur kreeg de politie de melding van een verdachte situatie bij de des betreffende woning. Hulpdiensten gingen hierop massaal naar het opgegeven adres. Aangekomen bij het adres troffen hulpverleners een persoon aan welk als verdachte van het eerder genoemde melding werd omschreven. Toen zij de woning van de des betreffende verdachte wouden doorzoeken gaf hij aan dat er mogelijk een tweede , gewapende , verdachte in de woning aanwezig zou zijn. Hierop liet de politie een arrestatieteam ter plekke komen. Leden van het arrestatieteam hebben hierop een instap in de woning gedaan , waarna het lichaam van een overleden persoon werd aangetroffen. De man welk reeds was aangehouden word er dan ook van verdacht betrokken te zijn bij de dood van het slachtoffer. De politie gaat er van uit dat het slachtoffer door geweld om het leven is gebracht en heeft de woning dan ook aangemerkt als ”plaats delict” er word dan ook forensisch onderzoek gedaan in en rondom de woning.

 

Beeld: GroningsNieuws