Felle brand op balkon van woning aan De Sansstraat

Groningen – Op het balkon van een woning aan De Sansstraat in Hoogkerk heeft donderdagavond een korte maar felle brand gewoed. Omstreeks 18:00 uur kregen de hulpdiensten de melding van een brand in een woning aan De Sansstraat in Hoogkerk. De brandweerkorpsen Groningen en Peize rukten hierop met meerdere eenheden uit. Ter plaatse gekomen bleek er een felle brand te woedden op het balkon van de woning. Brandweerlieden wisten de brand onder controle te krijgen. Nadat de brand geblust was , hebben brandweerlieden sloop en breek werken verricht om de smeulende resten achter de gevelbekleding te blussen. Na ongeveer een half uur kon dan ook het sein brand meester worden gegeven. Een bewoner van de flat werd ten gevolge van de ontruiming onwel , hiervoor kwam een ambulance ter plaatsen. Over de oorzaak van de brand is niks bekend.

 

Beeld: GroningsNieuws.nl