19-Jarige Groninger komt om het leven bij ongeval; minderjarige ernstig gewond

Groningen – Bij een eenzijdig auto-ongeval op de Europaweg in Assen is zondagavond een jongeman om het leven gekomen.Volgens de politie gaat het om een 19 jarige Groninger. Een minderjarige jongen , eveneens uit de provincie Groningen , raakte bij het ongeval ernstig gewond.

 

Het ongeval gebeurde gisteravond op de Europaweg in Assen. De auto met daarin de twee slachtoffers raakte door onbekende oorzaak een boom , waarna deze over de kop sloeg. Voor het 19-jarige slachtoffer mocht helaas hulp niet meet baten. Het minderjarige slachtoffer is ernstig gewond overgebracht naar het ziekenhuis. De toedracht van het ongeval is onbekend. De forensische opsporing verkeer doet hier onderzoek naar.

 

Beeld: RDB Producties