Gewonde na steekincident in trein bij station Noord

Groningen – Bij een steekincident in een trein in de stad Groningen is maandag begin van de middag iemand gewond geraakt. Het steekincident vond plaats in een treinstel bij station Noord in Groningen. Het slachtoffer werd in de trein gestoken. De dader vluchtte direct na het steekincident. Hulpdiensten rukten in grote getale uit naar het treinstation. Medewerkers van de ambulancedienst hebben het slachtoffer ter plekke behandeld , waarna deze is overgebracht naar de huisartsenpost voor verdere behandeling. Agenten hebben gesproken met getuigen en hun verklaring opgenomen. Mensen die nog niet met de politie hebben gesproken maar wel informatie hebben worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900 88 44.

Beeld: Agnes Koning & Raymond Bos / GroningsNieuws