Automobilist en scooterrijder botsen op kruispunt Bedumerstraat

Groningen – Op de Bedumerstraat zijn dinsdag eind van de middag een scooterrijder en een automobilist met elkaar in botsing gekomen. Bij de botsing raakte de één van de twee opzittende gewond. De automobilist wilde de straat in draaien , maar zag door een bestelbus welk aan het laden en lossen was de scooterrijder met passagier over het hoofd. Een botsing was hierdoor het gevolg. Hulpdiensten waren vlot ter plekke. Medewerkers van de ambulancedienst hebben één van de opzittende van de scooter ter plekke behandeld aan diens verwondingen , de twee opzittende raakt niet gewond. Zowel de scooter als de auto waren dusdanig beschadigd dat deze afgesleept moest worden. Agenten van Team Verkeer hebben ter plekke onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.

 

Beeld: Agnes Koning / GroningsNieuws