Deelscooter aangereden door trein; politie zoekt getuigen

Groningen – Hulpdiensten werden zaterdagavond even voor 19:30 uur massaal opgeroepen om met spoed naar de spoorwegovergang aan de Friesestraatweg in Groningen te gaan. Een trein van vervoerdersbedrijf Arriva had op de spoorwegovergang aldaar een zogeheten deelscooter geraakt. De scooter, die door de aanrijding total loss raakte, is vermoedelijk met opzet op het spoor van de spoorwegovergang gezet. De politie en de ambulancedienst hebben samen met de brandweer nog gekeken of een mogelijke slachtoffers in de omgeving waren, maar dit was niet het geval. Het treinverkeer ondervond enige tijd hinder van het ongeval, doordat het traject Groningen-Groningen Noord volledig gestremd was. De politie roept mensen op die informatie hebben over dit bizarre incident zich te melden via: 0900 884.

 

Beeld: GroningsNieuws.nl