Scooterrijder en bestelbus botsen frontaal op Peizerweg

Groningen – Een scooterrijder is vrijdagavond gewond geraakt bij een frontale aanrijding met een bezorg bus. Het ongeval vond plaats aan de Peizerweg in de stad Groningen. Door nog onbekende oorzaak kwamen de bestelbus en scooterrijder frontaal met elkaar in botsing. Buurtbewoners welk het ongeval zagen verleenden in afwachting van de hulpdiensten EHBO. Politie en ambulancedienst waren snel ter plekke. Medewerkers van de ambulancedienst hebben het slachtoffer gestabiliseerd , waarna hij met spoed naar het UMCG is gebracht. Agenten van Team Verkeer hebben onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Gedurende het incident was de Peizerweg afgesloten voor het verkeer.

 

Beeld: GroningsNieuws

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl