Persoon neergeschoten in Groningse wijk Selwerd

Groningen – Aan de Populierenlaan in de Groningse wijk Selwerd is woensdagavond iemand neergeschoten. Het schietincident vond rond 19:30 uur plaats aan de Populierenlaan. Politie en ambulancedienst rukten uit naar de melding van het schietincident. Ter plaatse gekomen troffen agenten op straat een gewond slachtoffer aan. Het slachtoffer is ter plekke gestabiliseerd , waarna deze onder begeleiding van de politie naar het ziekenhuis is gebracht. De forensische opsporing heeft ter plekke sporenonderzoek gedaan en gesproken met getuigen. Tot op heden heeft de politie de schutter nog niet kunnen aanhouden. Mensen die informatie hebben over dit schietincident kunnen contact opnemen met de politie via 0900 88 44.

 

Beeld: RDB Producties

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl