Politie rukt massaal uit vanwege melding van overval

Groningen – Een melding van een mogelijke overval op een pand aan het Soephuisstraatje heeft woensdagavond voor een boel commotie gezorgd. De politie kreeg omstreeks 18:30 uur de melding van de overval. Meerdere politie-eenheden gingen hierop ter plaatse. Omdat het in eerste instantie onduidelijk was of de dader(s) nog in het pand aanwezig waren sloot de politie het pand hermetisch af. Agenten in zogeheten ”zware vesten” en een hondengeleider hebben hierop het pand doorzocht , maar troffen niemand meer aan. De politie heeft nog een uitgebreid sporenonderzoek gedaan , en heeft tijdens dit onderzoek meerdere goederen in beslag genomen. Over de aanhouding van eventuele daders is niks bekend , eveneens hoe het met het slachtoffer gaat is onbekend.

De zogeheten ”zware vesten” zijn de dikke kogelwerende vesten welk agenten over hun huidige uniform kunnen doen , wat zou moeten beschermen tegen het zwaardere kaliber vuurwapen.

Beeld: GroningsNieuws