Lijnbus en auto botsen op kruispunt Peizerbaan; meerdere gewonden

Groningen – Een lijnbus en auto zijn dinsdagmiddag met elkaar in botsingen gekomen bij het kruispunt Peizerbaan met de Laan 1940 – 1945.Door onbekende oorzaak kwamen de lijnbus en automobilist met elkaar in botsing. Automobilisten die het ongeval zagen gebeuren verleenden eerste hulp in afwachting van de hulpdiensten. Politie , brandweer en meerdere ambulances rukten uit naar het ongeval. Ter plaatsen gekomen heeft de brandweer de beknelde inzittenden bevrijdt. De brandweer heeft daarna de inzittenden overgedragen aan het ambulancepersoneel. Zij hebben de inzittenden gecontroleerd , waarna deze zijn overgebracht naar het UMCG. Agenten van Team Verkeer en Forensische Opsporing Verkeer (het voormalige Voa) hebben het ongeval in kaart gebracht en onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval.

 

Beeld: RDB Producties