Gemeente en politie doen inval bij bedrijfspand aan Ulgersmaweg

Groningen – De politie heeft maandagmorgen in opdracht van de Gemeente Groningen een instap gedaan bij een bedrijfspand aan de Ulgersmaweg in Groningen. Bij deze instap kreeg de politie assistentie van een zogeheten OndersteuningsGroep. De instap vond plaats bij een bedrijfspand waar meerdere opslagunits gevestigd waren. Hans Coenraads, woordvoerder van de Gemeente Groningen licht toe; “Het klopt inderdaad dat wij vanochtend een instap hebben laten doen voor een routinecontrole. Wij hebben hier een twintigtal opslag units gecontroleerd en doorzocht.” Bij de doorzoeking werd niet specifiek gezocht naar iets, maar werd er uiteindelijk tóch wat gevonden. “Wij hebben in een opslagunit uiteindelijk 327 flessen met lachgas aangetroffen. Het is zeker niet de bedoeling dat het hier opgeslagen zou worden, en de verantwoordelijke partij is hiervan op de hoogte gesteld. Er is duidelijk gemaakt dat dit niet kan en dat de flessen weg moeten” aldus Coenraads. Uiteindelijk is er niemand aangehouden.

 

Beeld: RDB Producties

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl