Automobilist schept fietsster bij oversteekplaats aan Van Ketwich Verschuurlaan

Groningen – Een automobilist heeft dinsdagmiddag bij een fietsoversteekplaats aan de Van Ketwich Verschuurlaan een fietsster geschept. Het slachtoffer raakte bij het ongeval gewond. Door een nog onbekende oorzaak zag de automobilist de overstekende fietsster over het hoofd. Een aanrijding was dan ook onvermijdelijk. Voorbijgangers welk het ongeval zagen gebeuren verleenden eerste hulp in afwachting van een ambulance. Medewerkers van de ambulance hebben het slachtoffer ter plekke gestabiliseerd , waarna zij is overgebracht naar het ziekenhuis. De politie maakt rapport op van het ongeval. Ten tijde van het ongeval was de weg afgesloten voor het verkeer.

 

Beeld: RDB Producties

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl