Meerdere auto’s botsen op N370

Groningen – Op de Friesestraatweg/N370 ter hoogte van de afrit naar Vinkhuizen heeft dinsdagmiddag ongeval plaatsgevonden tussen drie auto’s. Dit ongeval vond rond 16:00 uur plaats. Een eend stak de Friesestraatweg/N370 over. Een automobilist deed een rempoging om een aanrijding met het dier te voorkomen , maar dit was te vergeefs. Twee achteropkomende automobilisten zagen de stilstaande auto te laat , en botsten hier dan ook met een aanzienlijke snelheid tegen op. Politie , dierenambulance , een berger en Rijkswaterstaat waren vlot ter plekke. Rijkswaterstaat sloot de rijkstrook af om zo de hulpverlening op gang te brengen. Terwijl een berger de auto’s aan het bergen was , waren medewerkers van de dierenambulance bezig met de aangereden eend. Helaas mocht hulp voor het dier niet baten , en overleed deze ter plekke. De inzittenden van de auto’s raakten niet gewond. Door het ongeval ontstond er een forse file.

 

Beeld: Raymond Bos / RDB Producties

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl