Mast van zeilbootje breek af; hulpdiensten massaal ingezet

Haren – De hulpdiensten zijn maandagmiddag , 2e paasdag , massaal ingezet voor een zeilbootje welk in de problemen zat. Door de harde wind had grip gekregen op de mast van het zeilbootje. Hierdoor brak deze af , en was het zeilbootje onbestuurbaar geworden. De opvarenden belden hiervoor direct het alarmnummer. De politie , brandweer en ambulancedienst rukten massaal uit. Ter plekke gekomen hebben brandweerlieden van de brandweer van Haren hun boot het water in gelaten , en zij zijn direct naar het zeilbootje en opvarenden gegaan. De brandweer heeft de opvarenden en het zeilbootje in veiligheid gebracht , waarna de brandweer terug kon. De opgeroepen ambulances bleken niet nodig.

 

Beeld: Agnes Koning / GroningsNieuws.nl

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl