Motorrijder ten val op Johan van Zwedenlaan

GRONINGEN – De Johan van Zwedenlaan is zaterdagochtend enige tijd afgesloten geweest voor het verkeer. Omstreeks 10:15 uur raakte daar door een onbekende oorzaak een motorrijder het macht over het stuur kwijt. De motorrijder kwam hierdoor hard ten val , en gleed enkele meters door. Omstanders , welk het ongeval zagen gebeuren , verleenden direct eerste hulp. Politie en ambulancedienst waren snel ter plaatse. Medewerkers van de ambulance hebben de gewonde motorrijder ter plekke behandeld aan zijn verwondingen , hij kon dan ook na het ongeval zelfstandig zijn weg vervolgen. De politie heeft een rapport opgemaakt van het ongeval. Een berger heeft de zwaar beschadigde motor afgesleept. Door het ongeval was de Johan van Zwedenlaan enige tijd afgesloten voor het verkeer.

 

Beeld: GroningsNieuws

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl