Personenauto botst op bestelbus

GRONINGEN – Op de Paterswoldseweg is donderdagochtend een personenauto op een bestelbus gebotst. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van de kruising met de Eeldersingel. Een personenauto is tegen de zijkant van een bestelbus gebotst. Daarbij is er flink wat schade ontstaan. Hulpdiensten waren snel ter plaatse. De bestuurder van de personenauto is gecontroleerd door een verpleegkundige van de Rapid Responder van de ambulancedienst. De bestuurder hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Een berger heeft beide voertuigen weg moeten slepen. Vanwege het ongeluk was de Paterswoldseweg vanaf de Peizerweg richting de Westerhaven tijdelijk dicht. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht.

 

Beeld: Raymond Bos / GroningsNieuws.nl

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl