Brandweer rukt groots uit voor aangebrande broodjes

GRONINGEN – Groot alarm in de nacht van dinsdag op woensdag voor de brandweer van de stad Groningen. Even voor 00:00 uur kreeg de meldkamer noord Nederland de melding van een brand in een zorgflat aan de Vondellaan in de stad Groningen. De meldkamer stuurde hierop twee tankautospuiten en een hoogwerker naar de plaats van de brand toe. Hulpdiensten welk vlot na de melding ter plekke waren , konden de oproep voor de overige hulpdiensten annuleren. Van brand was namelijk geen sprake. Één van de bewoners had zijn tosti’s aan laten branden , waardoor de kamer vol rook stond. De brandweer heeft de kamer geventileerd en kon daarna terug naar de kazerne.

 

Beeld: Raymond Bos / RDB Producties

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl