Grote zoekactie naar mogelijk persoon in Piccardthofplas

GRONINGEN – Meerdere hulpdiensten zijn dinsdagmiddag uitgerukt naar de Piccardthofplas nabij de Paterswoldseweg in de stad Groningen. Voorbijgangers zagen daar mogelijk een persoon in het water liggen. Zij belden hierop 112. Politie , brandweer en meerdere ambulance’s kwamen ter plaatse. Ter plaatse gekomen heeft de brandweer vrijwel direct hun boot te water gelaten. Vanuit de boot , welk van sonar apparatuur is voorzien , werden meerdere zoekslagen gemaakt. Ook werd er vanuit een hoogwerker op het water gekeken , en gebruik gemaakt van een helikopter.

Na een zoekactie van ongeveer drie kwartier werd de zoekactie gestaakt. Er werd tot heden niemand aangetroffen.

 

Beeld: Raymond Bos / RDB Producties

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl