Glazenwasser die met hoogwerker omviel alsnog aan zijn verwondingen overleden

GRONINGEN – De man die vorige week woensdag met zijn hoogwerker omviel toen hij de glazen waste bij de Hanzehogeschool op het Zernikeplein in de stad, is alsnog overleden. Dat meldt schoonmaakbedrijf GOM op Facebook.

De glazenwasser raakte gewond toen hij vorige week woensdag rond half acht ‘s ochtends omviel met zijn hoogwerker. De man liep dusdanig letsel op dat ook een traumahelikopter ter plaatse moest komen.

Het schoonmaakbedrijf plaatste op Facebook: 

Diep geraakt en vol ongeloof.

Het doet ons pijn jullie te moeten informeren dat onze zeer gewaardeerde collega Johan Aslander maandagavond 23 november is overleden aan de gevolgen van een ongeval met een hoogwerker. Het eenzijdige ongeval vond plaats bij de Hanzehogeschool in Groningen op woensdag 18 november.

Het bericht van zijn overlijden laat ons verslagen achter. Johan is slechts 53 jaar geworden. Sinds 2007 was Johan bij onze organisatie in dienst, vanaf 2016 specifiek voor Gom Specialistische Reiniging als meewerkend voorman op de locatie van de Hanzehogeschool. Wij verliezen in Johan niet alleen een fijne, loyale collega maar zeker ook een vakman. Een vakman, die met zijn perfectionistische blik en passie – samen met zijn directe collega’s – voor een grote kwaliteitsverbetering van onze dienstverlening bij de Hanzehogeschool heeft gezorgd.

Onze gedachten gaan uit naar Johan’s nabestaanden en direct betrokken collega’s.

Beeld: GroningsNieuws/archief

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl