Gewonde en drie aanhoudingen na steekpartij in Groningen

GRONINGEN – Bij een steekpartij aan de Nieuwe Ebbingestraat in Groningen is donderdagmiddag een persoon gewond geraakt. Vrijwel direct na de steekpartij wist de politie drie betrokkenen aan te houden.

Rond half vier kregen de hulpdiensten de melding binnen. Vermoedelijk had het incident zich voorgedaan in een eetgelegenheid. De ambulancedienst heeft het slachtoffer gestabiliseerd en met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft vrijwel direct na het incident drie verdachten aangehouden, om te kijken welke rol zij speelden bij het incident. Naast het plaats delict op de Nieuwe Ebbingestraat heeft de politie ook een plaats delict gemaakt op het Nieuwe Kerkhof. Hier heeft de politie ook enkele sporen veilig weten te stellen.

Beeld: GroningsNieuws

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl