Automobilist aangehouden na frontale aanrijding tegen botsabsorber

GRONINGEN – De politie heeft de bestuurder van een auto aangehouden nadat deze dinsdagmiddag op een botsabsorber is gebotst. De botsabsorber stond daar vanwege snoeiwerkzaamheden aan de bomen langs de ringweg. Het frontale ongeval gebeurde rond 14:30 uur. Hulpdiensten kwamen met meerdere voertuigen ter plaatse. Medewerkers van de ambulancedienst hebben zich om het gewonde slachtoffer bekommerd. Hij is ter plekke gestabiliseerd , waarna hij naar het ziekenhuis is vervoerd. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval , en of het infrabedrijf zich aan richtlijnen heeft gehouden.

 

[UPDATE 19:00 UUR]

De politie maakte om 19:00 uur bekend dat de bestuurder van de auto onder invloed reed van drugs en alcohol. De automobilist is dan ook aangehouden , en ingesloten voor verhoor.

 

Beeld: RDB Producties

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl