Alerte omstander voorkomt beroving bij pinautomaat in Groningen

GRONINGEN – Een alerte omstander zorgde er zondagavond voor dat een tweetal toeristen niet beroofd zou worden. Dit gebeurde rond 18:30 uur in de binnenstad bij een pinautomaat in de Folkingedwarsstraat. Twee mannen liepen naar de pinautomaat, waarop een man hen achterna liep. Deze man begon met de twee jongens te praten, maar kreeg geen geld. De man werd agressief tegen de jongens en begon hen daarop te bedreigen. Een alerte omstander merkte dit op en heeft gelijk 112 gebeld. Terwijl de alerte omstander 112 belde werd deze agressieve man door de burger staandegehouden en tegen de muur gezet, een burgerarrest zoals men dat noemt. De toegesnelde politie heeft de man aangehouden en meegenomen naar het politiebureau.

Beeld: GroningsNieuws

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl