Automobilist aangehouden na achtervolging in Groningen

GRONINGEN – De politie heeft zaterdagnacht een automobilist aangehouden na een achtervolging in Groningen. De achtervolging vond rond 03:00 uur plaats. Een automobilist sloeg op de vlucht toen de politie hem een stopteken gaf. Op de Prinsesseweg in Groningen sloeg de automobilist de Johan Willem Frisostraat in. Hier raakte de automobilist een lantaarnpaal, en wist de politie de man en zijn medepassagiers tot stoppen te manen. De bestuurder van de auto is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Zijn passagiers moesten te voet verder. De personenauto is in beslag genomen en afgesleept, de politieauto raakte beschadigd en moest eveneens worden afgesleept. Waarom de automobilist op de vlucht sloeg is nog niet bekend.

 

Beeld: GroningsNieuws

 

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl