Forse schade bij kop-staart aanrijding op Friessestraatweg

GRONINGEN – Een vrouw heeft dinsdag eind van de middag een engeltje op haar schouder gehad bij een aanrijding op de Friessestraatweg. De vrouw stond met haar auto te wachten op een automobilist welk een inrit wou in rijden , toen zij van achteren met hoge snelheid werd aangereden door een bestelbus. De auto schoot door de klap enkele meter door en kwam in een grasveld tot stilstand. Passanten welke het ongeval zagen gebeurden verleenden eerste hulp , en belden 112. Politie en ambulancedienst rukten hierop uit. Ter plaatse gekomen hulpverleners hebben het slachtoffer nagekeken op letsel. Zij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Een berger heeft de zwaar beschadigde voertuigen geborgen.

 

Beeld: RDB Producties

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl