Automobilist aangehouden na achtervolging

GRONINGEN – In Groningen is woensdagavond een wilde achtervolging geweest. Agenten wouden een audi controleren toen deze er met hoge snelheid vandoor ging. Agenten zetten hierop de achtervolging in. Meerdere eenheden sloten zich aan bij de achtervolging. De achtervolging ging gepaard met hoge snelheden van rond de honderd kilometer per uur. Toen de auto de Nieuwe Kijk in ‘t Jatstraat in reed ging het mis; de auto verloor snelheid en kwam hier , mogelijk door motorproblemen , stil te staan. De bestuurder nam vanaf hier direct de benen , maar kon even laten in het plantsoen worden aangehouden. Hij is overgebracht naar het politiebureau voor verhoor. De auto van de verdachte raakte tijdens de achtervolging zwaar beschadigd. De auto is in beslag genomen door de politie.

 

Beeld: GroningsNieuws

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl