Onopvallend politievoertuig betrokken bij ongeval

GRONINGEN – Een politievoertuig van het verkeershandhavingsteam van de Politie-eenheid Noord-Nederland is zondagmiddag betrokken geraakt bij een ongeval met een andere auto. Dat ongeval gebeurde rond 17:00 uur ter hoogte van de parkeergarage. De politieauto, die wegens een voorrangsklus over de busbaan reed, en de Tesla kwamen met elkaar in botsing doordat beide partijen voor elkaar uit wilden wijken maar daardoor juist tegen elkaar aan zouden zijn gebotst. Bij het ongeval raakte niemand gewond, maar raakten beide voertuigen wel fors beschadigd. Beide voertuigen zijn door firma Poort uit Hoogkerk meegenomen. De politie maakte rapport op van het ongeval.

 

Beeld: Wesley Bos / GroningsNieuws

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl