Grote brand verwoest woning (video)

GRONINGEN – Een grote brand heeft in de nacht van woensdag op donderdag een woning verwoest. De brand brak rond 23:45 uur uit bij een woning aan de Paterswoldseweg in de stad Groningen. De Groninger Brandweer rukte hierop uit met één tankautospuit en één hoogwerker. Ter plaatse gekomen bij de woning bleek al gauw dat de brand uitslaand was. De brandweer schaalde hierom dan ook op naar ”Grote Brand” , waarop extra blusvoertuigen uit Groningen en Haren ter plaatse kwamen. na het positioneren van de voertuigen , en het ontruimen van omliggende woningen startte de brandweer met blussen. Omstreeks 02:00 uur werd het sein brand meester gegeven. Het nablussen ging nog enige tijd duren. Over de oorzaak van de brand is niks bekend.

 

Beeld: Raymond Bos / GroningsNieuws

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl