Forse schade bij kop-staart aanrijding op Duinkerkenstraat

GRONINGEN – Bij een verkeersongeluk zondagmiddag op de Duinkerkenstraat zijn twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Het ongeluk gebeurde rond 15.40 uur ter hoogte van de kruising met de Antwerpenweg. Hoe het precies heeft kunnen gebeuren is onbekend. Twee auto’s kwamen op de kruising met elkaar in botsing waarbij er flink wat schade ontstond. Het gaat om een personenauto en het andere voertuig is een taxi. Hulpdiensten waren snel ter plaatse. Behalve de politie kwamen ook een ambulancemotor en de brandweer ter plaatse.

Uiteindelijk raakte niemand gewond. De brandweer heeft het wegdek gereinigd. Door de botsing waren er vloeistoffen op de weg beland. De betrokken voertuigen zijn door een bergingsbedrijf weggesleept. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht. Vanwege het ongeluk was de weg tijdelijk dicht.

 

Beeld: RDB Producties

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl