Gewonde bij mogelijke schietpartij in Vinkhuizen

GRONINGEN – Bij een mogelijke schietpartij aan de Zandsteenlaan in de wijk Vinkhuizen is maandagmiddag een persoon gewond geraakt. In het begin van de middag kreeg de politie een melding binnen van een mogelijke schietpartij aan de Zandsteenlaan. Daarop is de politie ter plaatse gegaan. Al vrij snel heeft de politie drie verdachten aan kunnen houden. Meer aanhoudingen sloot de politie niet uit. Later op de middag bleek dat ook het geval, toen de politie bekend maakte dat nog eens drie verdachten zijn aangehouden. De gewonde persoon is één van de zes verdachten. Hij is behandeld in het ziekenhuis en vervolgens overgebracht naar het politiebureau. De politie sprak met getuigen om een zo’n volledig mogelijk beeld te krijgen. Daarnaast stelde de politie sporen veilig.

Onderzoek in auto

Aan de Zandsteenlaan werd ook een auto onderzocht. Het ging om een witte auto die geparkeerd staat op een parkeerplaats. Medewerkers van de technische recherche hebben het voertuig bekeken. Of het voertuig betrokken is bij de mogelijke schietpartij is niet bekend.

 

Beeld: RDB Producties

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl