Motorrijder ernstig gewond bij ongeval op Borgweg

GRONINGEN – Bij een ongeval op de Borgweg is een motorrijder ernstig gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde rond 13.55 uur ter hoogte van de kruising met de Woldweg. Een auto en een motor stonden te wachten voor het verkeerslicht. Een andere motorrijder die aan kwam rijden zag te laat dat het verkeer voor hem stilstond. Hij heeft vervolgens een noodremming uitgevoerd. Dat is niet helemaal goed gegaan waarbij hij vermoedelijk alleen zijn voorrem heeft in geknepen en is daarbij over de kop geslagen. Daarbij is hij tegen de andere motorrijder tot stilstand gekomen. Het slachtoffer is na stabilisatie met onbekende verwondingen in een ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht.

 

Beeld: GroningsNieuws

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl