Auto’s botsen op Paterswoldseweg in Groningen

GRONINGEN – Bij een verkeersongeluk maandagmiddag op de Paterswoldseweg zijn twee auto’s op elkaar gebotst. Het ongeluk gebeurde even na 12.00 uur ter hoogte van de kruising met de Hippocrateslaan. Twee personenauto’s waren met elkaar in botsing gekomen. Hoe dit heeft kunnen gebeuren is onbekend. Hulpdiensten rukten groots uit. Verschillende politievoertuigen, een ambulance en ook de brandweer kwamen ter plaatse. Men vermoedde dat één van de betrokkenen bekneld was komen te zitten, maar dit bleek niet het geval te zijn. De schade aan de voertuigen is fors. Eén iemand is gecontroleerd in een ambulance. Uiteindelijk hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. Een bergingsbedrijf heeft de beide voertuigen geborgen. Rond 13.00 uur was de weg weer open voor het verkeer. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeval.

 

Beeld: GroningsNieuws

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl