Vijf voertuigen betrokken bij ongeval op A7

GRONINGEN – Bij een verkeersongeluk zaterdagmiddag op de A7 tussen Groningen en Hoogezand zijn meerdere voertuigen op elkaar gebotst. De snelweg was vanwege het ongeluk enige tijd dicht. Het ongeluk gebeurde rond 12.50 uur tussen Westerbroek en Foxhol. Er waren in ieder geval om vijf personenauto’s die op elkaar zijn gebotst. Hoe dit heeft kunnen gebeuren is onbekend. Hulpdiensten waren snel ter plaatse. Ambulancemedewerkers hebben de betrokkenen gecontroleerd maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. Aanvankelijk werden alle rijbanen in de richting van Hoogezand volledig afgesloten. Rond 13.30 uur werd de weg weer vrijgegeven. Vier van de vijf auto’s moesten door een bergingsbedrijf weggesleept worden. De vijfde auto kon zelfstandig verder rijden. Na het schoonmaken van het wegdek kon de snelweg weer in zijn geheel vrij worden gegeven. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht van het ongeval.

 

Beeld: GroningsNieuws

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl