Traumahelikopter assisteert bij ernstig ongeval op N361

GRONINGEN – Bij een aanrijding woensdagmiddag op de N361 tussen Groningen en Winsum is een fietser ernstig gewond geraakt.

Het ongeluk gebeurde rond 14.45 uur ter hoogte van de fietsoversteekplaats bij de Tjardaweg. Een automobilist heeft een fietser geschept. De fietser is daarbij ernstig gewond geraakt. Hulpdiensten waren snel ter plaatse. Het ambulancepersoneel kreeg hulp van de bemanning van de traumahelikopter. De fietser is bij de botsing op de voorruit van de auto terecht gekomen. Ambulancemedewerkers hebben het slachtoffer gestabiliseerd. Daarna is deze met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht. Vanwege het ongeluk is één rijbaan afgesloten.

 

Beeld: GroningsNieuws

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl