Brandweer rukt uit vanwege brandende bloembak

GRONINGEN – De brandweer van de stad Groningen moest vrijdagmiddag in actie komen voor een vermeende woningbrand aan de Stationsstraat in de binnenstad van Groningen. De melding van de brand kwam rond 15.20 uur bij de hulpdiensten binnen. Omdat het om een woningbrand in de binnenstad ging werden direct twee tankautospuiten en een hoogwerker ter plaatse gestuurd. Aanvankelijk dacht men dat er brand was uitgebroken in de woning maar het bleek echter te gaan om een brandje in een bloembak op het balkon , bevestigd de woordvoerder van de brandweer. Brandweerlieden hebben dit vuurtje geblust. Voor de zekerheid heeft men met de hoogwerker nog een inspectie uitgevoerd. Hoe de brand kon ontstaan is onbekend. Hier wordt onderzoek naar gedaan. Vanwege de brand was de straat korte tijd afgesloten.

 

Beeld: Raymond Bos / GroningsNieuws

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl