Sporenonderzoek en scooter in beslag genomen na steekpartij in Groningen

GRONINGEN – De politie ontving donderdagavond even na 18:45 uur de melding van een steekpartij aan de Nicolaas Beetsstraat in Groningen. Een man was op straat neergestoken en gewond geraakt, en de dader zou zijn gevlucht.

De politie, ambulancedienst en de traumahelikopter kwamen ter plaatse om de hulpverlening op te starten. De politie wist de verdachte al snel in de kraag te vatten in de omgeving van de Bilderdijklaan. Nadat het slachtoffer werd gestabiliseerd, is hij naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft daarna een sporenonderzoek opgestart, en in kader van het onderzoek is onder andere een scooter in beslag genomen.

Beeld: R. Bos – GroningsNieuws

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl