Auto en vrachtwagen botsen op N370

GRONINGEN – Bij een verkeersongeluk woensdagmiddag op de westelijke ringweg is een inzittende van een personenauto gewond geraakt. Het ongeluk gebeurde rond 14.40 uur tussen het Reitdiep en Vinkhuizen. Een personenauto en een vrachtwagen kwamen met elkaar in botsing. Een inzittende van de auto raakte daarbij gewond. Hulpdiensten waren snel ter plaatse. Twee rijstroken werden afgesloten om hulpverleners veilig hun werk te kunnen laten doen. Ambulanceverpleegkundigen ontfermden zich over het slachtoffer. De persoon kon ter plaatse door de verpleegkundigen behandeld worden en hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De personenauto is door een bergingsbedrijf geborgen. De vrachtwagen kon zijn weg vervolgen. De politie doet onderzoek naar de precieze toedracht.

 

Beeld: GroningsNieuws

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl