Politiewagen en personenwagen botsen op Julianaplein in Groningen

GRONINGEN –  Maandagmiddag heeft er een ongeval plaatsgevonden tussen een politiewagen en een personenauto op het knooppunt Julianaplein in de stad. De aanrijding vond even na 13:00 uur plaats. De politiewagen was onderweg naar een melding van een grote groep feestende jongeren. De politiewagen kwam met zwaailichten en sirene uit de richting van Assen, toen hij linksaf richting Hoogkerk wilde slaan. Een automobilist, komende vanaf de Euroborg, in de richting van Hoogkerk, zag de politiewagen te laat, en beide partijen wisten een daarop volgende aanrijding niet te voorkomen. Eén inzittende van de personenauto werd kort door het ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde niet per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd te worden. Een bekende van het slachtoffer heeft haar naar de huisartsenpost gebracht. Beide voertuigen werden door een sleepwagen afgetakeld.

Beeld: GroningsNieuws

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl