Politie lost schot bij aanhouding in Groningen

GRONINGEN – De politie heeft zaterdagavond rond 21:00 uur vier personen aangehouden na een achtervolging. Bij de aanhouding is ook een schot gelost.

Het viertal ging er, na een controle op de Paterswoldseweg, vandoor. Daarbij werd geen gehoor gegeven aan het stopteken dat de politie aan hen gaf.  Aan het Van Brakelplein kon de politie de eerste verdachte aanhouden. De andere drie inzittenden gingen er rennend vandoor, maar konden even verderop worden aangehouden. Tijdens de achtervolging werden diverse goederen, waaronder bankpassen en geld, uit de auto gegooid. De politie heeft deze goederen in beslag genomen. De politie heeft inmiddels een groot onderzoek gestart.

Beeld: GroningsNieuws

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl