Auto gekanteld na ongeval op N370

GRONINGEN – De bestuurder van een auto heeft een engeltje op zijn schouder gehad bij een ongeval. Het ongeval vond plaats op de N370 in Groningen. Door een nog onbekende oorzaak kwamem twee voertuigen met elkaar inbosting. Een van de voertuigen kwam na de aanrijding Op zijn kant terecht. Politie , brandweer en ambulance rukten uit naar de aanrijding. Ter plaatsen gekomen bleek het echter mee te vallen. De inzittenden van beide voertuigen wisten zelf de voertuigen te verlaten. Hen allen werden gecontroleerd door medisch personeel , maar geen van hen hoefde mee naar het UMCG. Een berger heeft de auto’s geborgen. In de auto werden ook twee vlessen lachgas aangetroffen , of dit er wat mee te maken heeft , is onbekend.

 

Beeld: RDB Producties

error: Op dit content berust copyright © Groningsnieuws.nl